Gratis levering og retur
Flash Sale: 10% rabat på alt med kode: FLASH10 - Kun for en kort tid
Om os
Hjælp-område
Service
Den fine print

Vilkår og betingelser

Anvendelsesområde

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle ordrer via vores onlinebutik fra forbrugere og iværksættere.

En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk transaktion med formål, der overvejende hverken er kommercielle eller selvstændige. Iværksætter er en fysisk eller juridisk person eller et partnerskab med retlig handleevne, der ved indgåelse af en juridisk transaktion handler i udøvelsen af ​​deres kommercielle eller uafhængige faglige aktivitet.

Disse vilkår og betingelser gælder også for fremtidige forretningsforbindelser med iværksættere, uden at vi skal henvise til dem igen. Hvis iværksætteren bruger modstridende eller supplerende generelle vilkår og betingelser, modsiges deres gyldighed hermed; de bliver kun en del af kontrakten, hvis vi udtrykkeligt har accepteret dette.

Kontrakt

Købekontrakten er indgået med Nain Trading GmbH.

Præsentationen af ​​produkterne i onlineshoppen repræsenterer ikke et juridisk bindende tilbud, men et ikke-bindende onlinekatalog.Aftalen indgås, når du accepterer tilbuddet på varerne i indkøbskurven ved at klikke på ordren knap. Umiddelbart efter afsendelse af ordren modtager du endnu en bekræftelse på e-mail. Med denne e-mail bekræftelse er købskontrakten kommet i stand. Kontraktsproget er tysk. Hvis du vælger et andet sprog, bliver du taget ud af butikken og henvist til den landespecifikke side.

Pris

Alle priser er inklusive moms. Der opstår ingen yderligere afgifter eller skatter for leveringen till ikke-EU-lande. Mulige forsendelsesomkostninger vises separat før kontrakten underskrives. Vi forbeholder prisændringer på grund af valutakursudvikling eller andre ændringer på tæppernes verdensmarked.

Betingelser for leveringen

I samarbejde med vores levering partner UPS / FedEx / DPD udsender vi tæpper i hele verden.

De Ordre der blever gjort inden 14:00 bliver behandlet oder afsendt på samme dag. Leveringstid er 1-4 arbejdsdage. Overførelserne leveres på hverdag fra 9:00 til 17:00 Uhr .

For at se leveringsbetingelser for dit land, skal du vælge dit mål fra listen nedenfor:

¥2.609 hvis værdien af din bestilling er mindre end ¥8.697
Intet forsendelsesgebyr, hvis værdien af din bestilling er over ¥8.697

Lovpligtig tilbagetrækning (Inden for Denmark)

Nedenfor få du den lovpligtige undervisning om betingelserne og konsekvenserne af tilbagetrækning.

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække kontrakten tilbage inden fjorten dage uden at specificere en grund .

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dato, hvor den sidste vare er blevet modtage af dig eller en angivet tredjepart, ikke transportøren.

For at udøve din ret, skal du (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg [email protected], telefon: +49 40 334 600 873) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks afsendt med post post, fax eller e-mail. ) i din beslutning om at trække sig fra denne kontrakt, informere os. Du kan gerne bruge den vedhæftede model af en tilbagetrækning, denne form er ikke påkrævet.

For at overholde fristen til tilbagetrækningen, er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om gerningen inden for tilbagetrækningsfristen.

Konsekvenser af fortrydningen

Du er nødt til at returnere varerne straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage efter den dag du meddelte annulleringen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varen inden udløbet af fjorten dage. Vi bærer omkostningerne får returneringen af varerne. Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis vi udfører en nødvendigt undersøgelse af varens natur, karakteristika og funktion på grund af en tydelig optisk forændring.

    Tilbagetrækning eksisterer ikke hos følgende kontrakter::
  • Aftaler om levering af varer, der ikke præfabrikerede og for deres produktion af et individuelt valg eller en beslutning, som forbrugeren har bestemmt, eller som er tydeligt skræddersyet til personlige behov hos forbrugeren.
Model tilbagetræknings formular

(Hvis du vil tilbagetrække kontrakten, så vær så godt at udfylde formularet og send den til os.)

– Til Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamborg, [email protected]

– Hermed tilbagetrækker jeg/vi (*) den aftalte kontrakt (*) om at kæbe følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt på den (*)/modtaget på den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens undersktrifts (Kunh kommunikation på papir

– Dato

(*) Ikke relevant slettes.

31 dage friwillige returret

Vi giver dig muligheden for at bruge den lovpligtige fortrydelsesret og en frivillig ret til at vende varerne, du købte hos Nain Trading, tilbage. Fristen til at vende varerne frivilligt tilbage starter fra slutningen af den juridiske tilbagetrækning og ender 31 dage efter du modtagede varerne. En rettidig afsendelse er tilstrækkelig til at overholde fristen. Forudsætningen for udøvelsen af at frivilligt vende varerne tilbage er dog, at du købte varerne kun for at teste dem og returnere dem i sit oprindelige tilstand, uden skader og i dens oprindelig emballage eller lignende. Hvis du gerne vil gøre brug af vores retourservice, kontakt os kundeservice venligst per email ([email protected]) eller per telefon. Du få information om din returnering samt et etiket send per email. Hvis du har ingen mulighed for at printe returetikettet, kan vi gerne sende dokumenterne per post til dig. Du kan ikke tilbage vende et købt gavekort.

Returforsendelse inden Denmark Med vores returservice er gratis. Ufri sendt pakker vil ikke blive accepteret af os eller modtaget. Omkostninger hvis du selv sender varen tilbage med posten, bliver ikke overtaget af os.

Afkastet gå til: Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamborg Deutschland

Tilbagebetaling af retour beløbet forgå på den samme måde som den oprindelige betaling, det vil sige med betaling på dit kreditkort eller som overførsel til din konto.

Din lovpligtige fortrydelsesret berører ikke retten til at vende tilbage til overensstemmelse med vores regler for supplerende kontraktligt ydet (frivilligt) og forbliver uafhængig består deraf. Indtil fristen for den juridiske ret til tilbagekaldelse gælder kun de juridiske betingelser fastsat heri. Kontrakten tildeles (frivilligt) Returret og påvirker derfor ikke dine lovbestemte garantirettigheder.

For at se retur politikken i et andet land, skal du bare vælge dit mål fra listen nedenfor:

Garantie

Medmindre andet er meddelt, giver vi, Nain Trading GmbH, dig en garanti i 5 år fra indgåelse af kontrakten (faktura dato) på vores håndknyttede tæpper.

Anvendelsesområde:
Garantien dækker alle nye håndknyttede tæpper. Undtaget er: alle vævede tæpper og alle vævede tæpper. Denne sidstnævnte type tæppe er genkendelig i navnet med navnet "Loom". Garantien dækker holdbarheden af knuder, frynser og bunke under normal belastning i hjemmet. Vi kan ikke dække eventuelle skader forårsaget af ukorrekt brug (såsom pletter, kemikalier, kæledyr). De lovbestemte garantierettigheder forbliver upåvirket og gælder fortsat.

Udnyttelse:
I tilfælde af en garanti, kontakt os venligst via telefon, e-mail eller post på: Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected], Telefon: +49 40 334 600 873. Til udførelse af garantien har vi brug for fakturaen af tæppet fra dig. Den videre procedure diskuterer vores serviceteam gerne med dig.

Garanti:
Afhængigt af vores eksperters skøn vil vi reparere dit tæppe gratis eller udveksle tæppet for et tilsvarende i samråd med dig.

Betaling

Nain Trading bruger sikkerhedsstandarden (Secure Socket Layer) SSL til datatransmission i bestillingsprocessen. Derfor er dine data, især personoplysninger mod uautoriseret adgang af tredjemand beskyttede. Banker bruger den samme standard for at sikre kundernes sikkerhed.

Du kan vælger mellem følgende betalingsmåder:

- PayPal

Du betaler fakturabeløbet via PayPal. I princippet skal du bare være registreret eller regsitrere dig når du ikke er. Du legitimerer dig mit dit login og bekræfter postanvisningen af os. Mere informationen få du under bestillingsprocessen. .

- Kreditkort

- Klarna

- Betale på forhånd / overførelse

- Efterkrav

Virksomheder indenfor EU

Vi leverer også erhvervskunder uden for Tyskland med UID (momsidentifikationsnummer) i henhold til reglerne for forenklet indgående fradrag i EU til nettopriser. Omsætningsafgiften trækkes automatisk i ordreprocessen, hvis du har dit gyldige momsidentifikationsnummer til hånd og indtastning.

Pakkestation

Vi leverer ikke til pakkestationer.

Transportskader

Synlig opdagede skader på varen siges direkte besked efter modtagelsen fra UPS/FedEx/DPD/DHL. Skjulte skader rapporteres straks efter opdagelsen til UPS/FedEx/DPD/DHL.

Ægthedscertifikat

Vi garanterer, at den leverede tæppe er blevet håndvævet. For enhver håndvævede tæppe med en værdi over ¥34.790 bliver der udstillet et ægthedscertifikat og tilføjet til bestillingen. For tæpper under ¥34.790 kan leveres et certifikat på forespørgsel.

Ejendomsforbehold

Varerne bliver vores ejendom indtil de blev fuldstændig betalt.

Online Dispute Resolution

Online Dispute Resolution i overensstemmelse med artikel 14, § 1 i OTB-VO: .. Europa-Kommissionen giver en platform for online-konfliktløsning (OS) under http://ec.europa.eu/consumers/odr/ find.

Afsluttende bestemmelser

Hvis du er iværksætter, gælder tysk lov med undtagelse af FN's konvention om aftaler om internationale køb af varer.

Hvis du er en erhvervsdrivende i henhold til den tyske handelslov, en offentligretlig juridisk person eller en offentligretlig specialfond, er vores hjemsted det eneste værneting for alle tvister, der opstår i forbindelse med kontraktlige forhold mellem os og dig.

Nain Trading bruger cookies, så vores websteder kører pålideligt og sikkert og for at vise dig relevant indhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker på "OK", kan vi muligvis videregive de data, der er indsamlet via cookies, til tredjepart (til vores marketingpartnere). Hvis du ikke ønsker at blive enig, begrænser vi os til de væsentlige cookies. Yderligere detaljer og alle indstillinger findes i "Præferencer". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finde yderligere oplysninger i vores databeskyttelseserklæring.
OK