31 dages returret Gratis levering og retur
Nain Trading
Flash Sale: 10% rabat på alt med kode: FLASH10 - Kun for en kort tid

Produktoversigt

Håndknyttede orientalske tæpper kommer fra de mest forskellige regioner, hvor der er lavet tæpper i århundreder. Så mange som oprindelsesstederne er så forskellige typer af tæpper. Her finder du de vigtigste kategorier, der for det meste afviger fra oprindelse, design og knotting. Bliv inspireret af billederne af de enkelte tæppetyper.

Persiske tæpper traditionelle

Persiske tæpper traditionelle

Traditionelle persiske tæpper er berømte og berygtede. De er samlerobjekter og det i den hele verden. Det er ikke underligt, og endnu mere ingen hemmelighed, at dette skyldes den fremragende kvalitet. Knytningen i hånden, naturlige farver og den fine uld garn er karakteristisk for værdifulde persiske tæpper, som allerede i århundreder bliver produceret i Persien. Der er stor efterspørgelse på grund af deres traditionelle mønstre og farve.

Tradition er en buet ord. Det er et løfte. En kvalitet. Med henblik på de persiske tæpper betyder det: Smukkeste uldgarn bliver knyttet til tæpper, som kan næppe finde alvorlig konkurrence i verdenen. De orientalske farver stammer fra naturen og bliver knyttet til mønstre, som symboliserer regionen til hele verden, hviket er et sted af stor attraktion. Rød, blå og okker giver oftest tonen i farvespilet af de orientalske tæpper, men også farverige repræsentanter er placeret nogen gange.

Vis alt: Persiske tæpper traditionelle (25924)
Nain
Nain 6363 Tæpper
Tabriz
Tabriz 4979 Tæpper
Bidjar
Bidjar 3508 Tæpper
Moud
Moud 2767 Tæpper
Isfahan
Isfahan 984 Tæpper
Keshan
Keshan 2238 Tæpper
Qum
Qum 1814 Tæpper
Kashmar
Kashmar 580 Tæpper
Kerman
Kerman 618 Tæpper
Mashad
Mashad 576 Tæpper
Sarough
Sarough 1555 Tæpper
Moderne tæpper

Moderne tæpper

Tiden skrider ubønhørligt frem, og med det også det moderne design. Udtrykket for følelsen af livet er fra tidsalder til tidsalder anderledes. Du ønsker at leve her og nu og ikke i datiden? Så er et modernt tæppe sæsonens Must-Have.

Et modernt tæppe kan gøre underværker og give dit hjem et strejf af moderne design, som bortviser tiden før. Fremstillet af de bedste materialer of som vant også håndknyttet er moderne orientalske tæpper mere end en gulvbelægning.

Vis alt: Moderne tæpper (15882)
Persiske Gabbeh
Persiske Gabbeh 6637 Tæpper
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 905 Tæpper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 288 Tæpper
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1228 Tæpper
Nepal
Nepal 48 Tæpper
Belutsch Modern
Belutsch Modern 0 Tæpper
Patchwork
Patchwork 944 Tæpper
Vintage
Vintage 998 Tæpper
Farvede Tæpper
Farvede Tæpper 114 Tæpper
Designertæpper
Designertæpper 5845 Tæpper
Berber
Berber 620 Tæpper
Designertæpper

Designertæpper

Hvis der skal være eksklusiv, kraven er høj, så er du kører du rigtig godt med et designer tæppe. Fordi dette stylede håndknyttede tæppe lader dit hjem virke mere avantgard end nogensinde. Deres mønstre, farver og former skaffer et ekstra ”kick”. Pure Inspirerende design!

Der findes tæpper, der ikke bare er ”somehow”. Stylish og godt gennemtænkt. Designet er moderne og et bevis for kreativ skabelse. Designer tæpper er for alle personer, som synes normale tæpper er for lidt. Som leder efter noget, ingen andre har. Dem som ønsker at være individuelt og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Designer tæpper tilbyder i en række forskellige formater mange anvendelses muligheder og giver dit hus et modernt touch.

Vis alt: Designertæpper (5845)
Amazona
Amazona 12 Tæpper
Damask
Damask 445 Tæpper
Sadraa
Sadraa 1206 Tæpper
Galaxy
Galaxy 4 Tæpper
Panbézia
Panbézia 36 Tæpper
Artisan
Artisan 28 Tæpper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 38 Tæpper
Ziegler Design
Ziegler Design 113 Tæpper
Arijana Design
Arijana Design 431 Tæpper
Senses
Senses 49 Tæpper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 695 Tæpper
Berber
Berber 620 Tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper

Nomade tæpper / Landsby tæpper

Østens nomader begyndte for lang tid siden at fremstille tæpper til eget brug. De var bestemt for forskellige formål i nomadernes hverdag. F.eks. som teltunderlag, sadeltasker eller som varmende sengetæppe. I dag foregår produktionen ofte i landsbyer, hvor nomaderne bosatte sig. Tæpperne har fortsat høj kvalitet.

Dem som hengiver sig et tæppe, som blev lavet af nomader, bruger dette bestemt ikke længere som sadeltaske. Den er bedre egnet til at smykke gulvet eller som sengetæppe. Det spændende mønster og sin fremragende kvalitet er bevis på traditionelle håndværk, som oprindelig kun var for egen brug.

Vis alt: Nomade tæpper / Landsby tæpper (10851)
Hamadan
Hamadan 2963 Tæpper
Shiraz
Shiraz 605 Tæpper
Beluch
Beluch 924 Tæpper
Bakhtiar
Bakhtiar 431 Tæpper
Senneh
Senneh 560 Tæpper
Heriz
Heriz 994 Tæpper
Afshar
Afshar 139 Tæpper
Ghashghai
Ghashghai 3012 Tæpper
Koliai
Koliai 190 Tæpper
Lori
Lori 149 Tæpper
Nahavand
Nahavand 134 Tæpper
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Hvis det skal være noget andet igen, så er et håndknyttede orientalske tæppe i patchwork eller vintage design på listen af tæpper der skal overvejes. For Patchwork er gamle tæpper sammensat påny, hvilket resulterer i så spændende kontraster og en meget sofistikeret design. Vintage tæpper er populære hos alle mode-fans. Trimmet på antikke design harmonerer det perfekt med moderne møbler.

Hvad du nu foretrækker er op til dig, men spændende design finder du hos disse tæpper sikkert. Og du vil også finde det rigtige tæppe til din lejlighed. Tør noget. Et Patchwork eller vintage tæppe giver din hjem en helt ny maling.

Vis alt: Patchwork / Vintage (2329)
Patchwork
Patchwork 944 Tæpper
Vintage
Vintage 998 Tæpper
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 387 Tæpper
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Selvfølgelig har persiske tæpper deres ry ikke for ingenting. Og de kommer alle fra Persien, nemlig Iran. Men generelt er håndknyttede orientalske tæpper af højeste kvalitet. Selv de der kommer fra Indien og Pakistan overbeviser og opfylder høje standarder. Gumbad og Golestān tæpper udgør ingen undtagelse. Deres design er blevet påvirket af tæpperne fra den kendte proveniens Tabriz. Viser enten blomstrede allover design (Golestan, inspireret af Tabriz Farahan) eller geometriske former (Gumbad, Tabriz Gumbad). Med deres reducerede farver virker de diskreter end mange andre repræsentanter for gruppen af orientalske tæpper. Takket være de fremragende materialer, som anvendes i fremstillingen, har de en lang levetid, der garanterer en feel-good stemning for ejeren.

Vis alt: Gumbad / Golestan (178)
Golestan
Golestan 150 Tæpper
Gumbad
Gumbad 28 Tæpper
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Deres træk er enestående, det er agtværdig og derfor meget værdifulde. Det gælder for næsten enhver ting på denne vide verden. Ligeledes for orientalske tæpper. Dens unikke håndværk skyldes den fine knytning i hånden. De anvendte materialer understreger deres status som verdens elske-objekter. Tæppe fans er derfor ofte fascineret af tæpper med orientalsk oprindelse. De har potentialet til en uendelige mangfoldighed. Hvorvidt moderne fortolkninger af denne traditionelle håndværk eller klassisk arbejde med mønster, som indeholder ornamenter inspireret af paladser - orientalske tæpper er svære at slå i deres udvalg af forskellige designs. Derfor er de et perfekt match til næsten ethvert hjem og dens omgivelse. Leg med farvernes mangfoldighed og giv din lejlighed et afgørende accent.

Håndknyttede orientalske tæpper som Arijana eller Mamluk tæpper blev fremstillet i den fineste forabejdning. Håndknytningen kan vare flere måneder hos meget tætte tæpper. Derfor er håndknyttede tæpper meget værdifulde. Desuden er deres kvalitet uforligneligt høj og betydeligt højere end industrielt fremstillede modparter.

Arijana og Mamluk tæpper er påvirket af berømte persiske mønstre, og giver derfor din lejlighed et orientalsk flair. De typiske farver og anvendelsen af sten vask metoden gører denne form for orientalske tæpper til noget særligt.

Vis alt: Arijana / Mamluk (2246)
Mamluk
Mamluk 201 Tæpper
Moghol
Moghol 0 Tæpper
Arijana Klassik
Arijana Klassik 631 Tæpper
Arijana Design
Arijana Design 431 Tæpper
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 193 Tæpper
Arijana Shaal
Arijana Shaal 817 Tæpper
Ziegler

Ziegler

Ziegler tæpper er imitationener af klassiske persiske tæpper. For at give dig et antikt udseende, bliver tæpperne bleget i solen og gnides med sten til at slide "floren" og farverne til at virke antik. Dog undværes ikke den traditionelle form for knytning i hånden.

Det var en opfindsom engelsk forretningsmand, der startede med at producere sine egne tæpper i Persien for at tilfredsstille den stigende efterspørgsel efter persiske tæpper. I første omgang fremstillede han relativt billige modeller, de blev farvet med farver, der havde et problem: De falmede meget hurtigt. Men denne fejl blev så populær, at snart importører fra Pakistan og andre nabolande begyndte at kopiere Ziegler tæpper. Man knyttede bedre kvaliteter og se: Ziegler tæppet fra i dag blev født.

Vis alt: Ziegler (5076)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1536 Tæpper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 38 Tæpper
Kazak
Kazak 925 Tæpper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 288 Tæpper
Ziegler Colored
Ziegler Colored 46 Tæpper
Kelim

Kelim

Kelim tæpper bliver ikke knyttet, men vævet er af nomader fra Tyrkiet, Kaukasus, Iran, Afghanistan og i levestedet af turkmenerne. Derudover har de også ingen „flor“. Derfor bliver de også kaldet flad-struktur (tysk. Flachgewebe). De blev oprindeligt brugt som et loft eller til at dekorere bunden af nomadernes telte. Først i løbet af det sidste århundrede fandt dette tæppe med flad struktur større opmærksomhed i Europa. Især for elskere af uforfalsket, nomadisk tæppekunst.

Vis alt: Kelim (8213)
Kelim Fars
Kelim Fars 3611 Tæpper
Kelim Afghan
Kelim Afghan 3625 Tæpper
Kelim Rosen
Kelim Rosen 127 Tæpper
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 31 Tæpper
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Tæpper
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 387 Tæpper
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tæpper
Soumak
Soumak 61 Tæpper
Kelim Moderne
Kelim Moderne 455 Tæpper
Nimbaft
Nimbaft 242 Tæpper
Kelim Kordi
Kelim Kordi 121 Tæpper
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Tæpper
Kelim Design
Kelim Design 1755 Tæpper
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 1567 Tæpper
Kelim Senneh
Kelim Senneh 228 Tæpper
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 129 Tæpper
Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Vis alt: Afghan / Pakistan (10977)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 586 Tæpper
Tree of Life
Tree of Life 5 Tæpper
Kazak
Kazak 925 Tæpper
Kelim Afghan
Kelim Afghan 3625 Tæpper
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 900 Tæpper
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 727 Tæpper
Russia

Russia

Mange mennesker er ikke klar over, at der bliver fremstillet håndlavede tæpper af høj kvalitet selv i Kaukasus eller Rusland. Men dette er tilfældet. De to regioner kan se tilbage på en lang tradition for tæppeproduktion. De mest geometrisk mønstrede tæpper er måske ikke af den luksuriøse kvalitet som de berømte persiske tæpper fra Nain eller Tabriz, ikke desto mindre er det gode tæpper, som er egnede til mange anvendelsessituationer.

Dem, der leder efter noget andet end et persisk tæppe, bør se nøjagtig på russiske og kaukasiske tæpper. Måske en er der én for din smag.

Vis alt: Russia (207)
Russia
Russia 72 Tæpper
Turkaman
Turkaman 758 Tæpper
Azerbaijan
Azerbaijan 146 Tæpper
Baku
Baku 2 Tæpper
Indiske tæpper

Indiske tæpper

Sandsynligvis begyndte den indiske produktion af tæpper i det 16. århundrede. Stormogul Akbar finanserede denne produktion idet han anmodede persiske tæppevævere at fremstille tæpper til sit palads. I dag produceres Indiske tæpper i stort antal og efterligner ofte persiske og kinesiske mønstre. Deres kvalitet varierer meget.

Ikke desto mindre, er der gode tæpper fra Indien. Imidlertid kan man finde mønstre, som blev inspireret af den europæiske kultur, disse virker meget moderne. Indien er blevet til et af de største eksportlande af billige tæpper, som blev håndknyttede. Navne på indiske tæpper er blandt andet Amritsar eller Jaipur. Disse klangfulde navne kan sammenlignes med de persiske tæpper Indisk-Gabbeh eller Indo Bidjar.

Vis alt: Indiske tæpper (3397)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 197 Tæpper
Indo Herati
Indo Herati 96 Tæpper
Indo Ghom
Indo Ghom 39 Tæpper
Indo Kashan
Indo Kashan 133 Tæpper
Indo Sarough
Indo Sarough 220 Tæpper
Indo Mir
Indo Mir 159 Tæpper
Indo Nain
Indo Nain 50 Tæpper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 538 Tæpper
Kina

Kina

I flere århundrede bliver tæpper knyttet i Kina. Således kan Riget i Midten se tilbage på en meget lang tradition i dette område. Den kejserlige hof fremmer produktionen af kinesiske tæpper, som lignerde mønstre af porcelænsmaling.

Der findes kinesiske tæpper for over to tusind år. Denne lange tradition er et bevis på den høje kvalitet af kinesiske tæpper. Deres motiver opstår fra den kinesiske kultur. Du kan finde drager, religiøse mønstre på den. I dag er valget af emnet i forhold til tidligere mere forskelligartet. Man orienteres ved den persiske håndknyttning. Tæpperne bliver knyttet asymmetrisk og med dobbelt kædetråde. Normalt bærer kinesiske tæpper navne, der svarer til deres produktionssteder. Så kan man f.eks. finde varianter med navnet „Peking“. Det skal bemærkes, at ældre kinesiske tæpper er meget tyk, fordi der blev anvendt til robust og stærk uld garn. Samtidig er de meget bløde.

Vis alt: Kina (671)
Kina antik
Kina antik 29 Tæpper
Kina silke
Kina silke 358 Tæpper
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tæpper
China Wool
China Wool 257 Tæpper
Gabbeh

Gabbeh

Gabbeh tæpper er sansynligvis de mest kendte håndknyttede orientalske tæpper. Fremstillet af Ghashghai nomader i Iran og fabrikker i Indien er disse orientalske tæpper meget simple i sine mønstre og omfatter et par dekorative elementer. Desuden er disse er ofte meget stiliseret og inspireret af naturen. Dens navn er ikke valgt tilfældigt, Gabbeh er persisk og betyder rå eller naturlig.

Disse relativ tykke moderne orientalske tæpper (Højde: op til 2,5cm) passer næsten til enhver levende miljø og er egnet endda som legetæppe til børn. Hos demoderne persiske Gabbeh tæpperbliver der brugt forskellige vegetabilske farvestoffer, som skaber et favrigt mønstre. Europæisk indflydelse ses tydeligt her. På grund af deres lave knude tæthed på 40.000 til 250.000 kan der opstå dekorative elementer fra naturen, som er høj stiliseret. Men der findes også Gabbeh tæpper, som kun viser geometriske overflader eller figurer.

Vis alt: Gabbeh (8765)
Persiske Gabbeh
Persiske Gabbeh 1117 Tæpper
Persiske Gabbeh Loribaft
Persiske Gabbeh Loribaft 5076 Tæpper
Persisk Gabbeh nomader
Persisk Gabbeh nomader 388 Tæpper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 695 Tæpper
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 442 Tæpper
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Tæpper
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 93 Tæpper
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 263 Tæpper
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 642 Tæpper
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 7 Tæpper
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 263 Tæpper
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 840 Tæpper
Design Loom Shine
Design Loom Shine 176 Tæpper
Silketæppe

Silketæppe

Dette stof er en drøm. Næppe noget stof kan give i en sådan grad entusiasme, som det gør silke. Dens blødhed og uovertruffende elegance, som den udstråler, finder næppe sammenligning. Silk tæpper er en godbid for fødder og et lyspunkt for værelser.

Orientalske tæpper er ikke kun lavet af uld. De er også lavet af silke. Som f.eks. finste kashmir silke , ægte Ghom silke eller Kina silke i høj kvalitet . Silke giver tæpperne deres uovertrufne kvalitet. Og det er rent held for alle dem, der kan købe sådan en. Fordi silkestof er mere end noget. Han repræsenterer så meget. Det var så værdifuldt, at det rejste halvvejs rundt om jorden, for at monarker kune bæreaf de monarker i middelalderens Europa. Silkevejen bære ikke forgæves navnet på denne naturlige stof, som bliver produceret af larver og dens finhed er næsten uovertruffen.

Vis alt: Silketæppe (2681)
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tæpper
Kashmir
Kashmir 832 Tæpper
Kina silke
Kina silke 358 Tæpper
Nain Seide
Nain Seide 16 Tæpper
Kashan Seide
Kashan Seide 4 Tæpper
Herike
Herike 158 Tæpper
Eksklusive tæpper

Eksklusive tæpper

Er du en elskere af eksklusivt arbejde i høj kvalitet? Tæppet håndværk tilbyder fremragende håndværk og de bedste materialer. Selvfølgelig afspejles dette i prisen. For dig kun det bedste, ikke ”off the rack”. Og i hvert fald ikke i dårlig kvalitet.

Det kan ikke altid være billig. Selvfølgelig kan du lave kompromiser i mange situationer i livet. Men ikke hos et tæppe, som skal dekorere dit værelse i lang tid? Så er et eksklusiv tæppe, der hos kvaliteten står i toppen af podiet, lige noget for dig. Bliv fortryllet af dens fine uld og forarbejdning. Silke er naturligvis ikke en sjælden følgesvend af disse eksklusive tæpper, som er blevet knyttet i lang håndarbejde. En høje knudetæthed og det skønneste desgin er karaktiserende.

Vis alt: Eksklusive tæpper (5758)
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tæpper
Isfahan Luksus
Isfahan Luksus 661 Tæpper
Nain 6La
Nain 6La 1344 Tæpper
Tabriz 50/70/90 Raj
Tabriz 50/70/90 Raj 3421 Tæpper
Antikke tæpper

Antikke tæpper

Vintage er „In“. Og det allerede i år. Det må gerne være lidt ældre, i hvert fald så man kan se det. Kombinationen med nyindkøbte møbler udfolder et antik tæppe sin fulde virkning. Det fortæller sin historie og det begejstrer hver elsker af det antikke.

Hvis et tæppe er antik, har det en historie bag sig. Og naturligvis har tæppet overstået den. I dette tilfælde må det være et meget holdbart eksemplar. Fordi livet bevæger sig aldrig uden spor. Og det skal det også ikke. Fordi antikke orientalske tæpper få deres karakteren på grund af alderen, det giver dem et særligt præg og en smuk patina.

Vis alt: Antikke tæpper (3095)
Sarough antik
Sarough antik 256 Tæpper
Kaschan Antik
Kaschan Antik 205 Tæpper
Kina antik
Kina antik 29 Tæpper
Kerman Antik
Kerman Antik 112 Tæpper
Usak
Usak 79 Tæpper
Agra
Agra 8 Tæpper
Nain

Nain

De traditionelle Nain tæpper er blandt de fineste i verden og er kendetegnet ved deres orientalsk design. De bliver lavet i den enslydende ørken by Nain. Elegant og ædelt virker de typiske blå og hvide farver, som regel med en medaljon i midten. Den høje kvalitet af disse smukke Nain løbere og tæpper er især tydeligt i det anvendte materiale og knudetætheden. Forarbejdede med silke har dette tæppe ofte har en million knuder.

Især for den høje kvalitet af Nain tæpper blev der indført en betegnelse, som afspejler kvaliteten. Hver kædegarn har et vist antal trådlag, der bestemmer finhed og eksklusivitet. Det persiske ord for „lag“ er „La“. Jo lavere La-antallet er (12La, 9La, 6La, 4La), Jo mere kompleks er knyttningen. Den Nain 4LA har derfor den højeste kvalitet, og er også blandt de fineste tæpper i verden . Dens produktion er så kompleks, at der kun findes nogle få 4LA, og bliver derfor anslåes hos tæppe kendere.

Med næsten en million knuder forbliver den Nain 6La ikke langt bag den med 4La. Igen forarbejdes silke for at understrege den detaljerede mønster. Den knuder er lige så kompleks og manifesterer sig i en symmetrisk udseende.

Også de Nain 9La afspejler den traditionelle form, selvom tætheden er lavere. Ikke desto mindre, vil du finde smukke individuelle stykker, der forskønner din stue og give den noget ekstra.

Vis alt: Nain (6363)
Nain 12La
Nain 12La 2140 Tæpper
Nain 9La
Nain 9La 3029 Tæpper
Nain 6La
Nain 6La 1344 Tæpper
Habibian
Habibian 54 Tæpper
Akhavan
Akhavan 3 Tæpper
Indo Nain
Indo Nain 50 Tæpper
Nain Seide
Nain Seide 16 Tæpper
Qum

Qum

Højeste kvalitet, bedste kork uld, hyppig brug af silke - det er en Ghom tæpper. Disse smukke persiske tæpper overbeviser tæppe-fans med højeste krav. Dem, der søger efter luksus, finder den her. Ghom tæpper er lavet i et af de helligste byer i Iran og er delvist lavet af ren silke, (Ghom silke).

Ghom og tæpper – en forbindelse med det højeste krav til gulvtæppet håndværk. Den høje knude densitet og uld garn høj kvalitet, brug af silke er alle tegn på kvaliteten af Ghom tæpper. De rigt mønstrede tæpper er dekoreret med mønstre af planter og dyr, samt medaljoner af forskellig arter. En Ghom tæppe skinner i alle farver. I hvert hjem kan man genopleve den iranske kunst ved hjælp af en Ghom tæppe. Dem som ønsker at opleve den persiske kultur og luksus, kan ikke slippe fra en Ghom tæppe.

Vis alt: Qum (1814)
Qum Kork
Qum Kork 511 Tæpper
Qum Silke
Qum Silke 1289 Tæpper
Tabriz

Tabriz

Dette smukke persisk Tebriz tæppe bliver håndknyttet i det nordvestlige Iran i den enslydende. De tæppefabrikker strækker over generationer tilbage, hvilket gør Tabriz til et af de ældste tæppe centre i verden.

Persiske Tebriz tæpper give hver hjem med deres smukke farver og deres forskellige mønstre en orientalsk atmosfære, så du kan føle dig behageligt. Disse orientalske tæpper er kun lavet af det reneste fåre- eller kork uld og næsten altid dekoreret med silke. p>

Kvaliteten af Tebriz tæpper er forskelligt, fra relativt grove til meget fine og fremragende kunstværker. En yderligere betegnelse på Tebriz tæpper er Raj, som står for en længde på 7 cm. Raj-antal repræsenterer tæppernes finhed, hvor mange knuder der befinder sig i de 7 cm. Siden slutningen af det 19. århundrede er Tebriz tæpper kategoriseret efter denne ordning.

Uanset om du beslutter dig til en 40Raj (ca. 350.000 knuder pr kvadratmeter) eller en 50 Raj (ca. 550.000 knuder pr kvadratmeter), både tæpper-kategorier blev kvalitativt produceres i meget standardiseret håndværk. Den korte Flor viser ofte en mønt i midten, som er omgivet af floreske motiver og arabesker. Også historiske elementer såsom gamle paladser, ruiner og berømte digtere finder vej ind i udformningen af Tebriz tæpper.

Vis alt: Tabriz (4979)
Tabriz Village
Tabriz Village 1032 Tæpper
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 200 Tæpper
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3060 Tæpper
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 287 Tæpper
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 55 Tæpper
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 18 Tæpper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 538 Tæpper
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 1 Tæpper
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 656 Tæpper
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 16 Tæpper
Tabriz Art
Tabriz Art 70 Tæpper
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Tæpper
Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper

Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper

Vis alt: Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper (56192)
Persiske tæpper traditionelle
Persiske tæpper traditionelle 25924 Tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper 10851 Tæpper
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 178 Tæpper
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 2246 Tæpper
Ziegler
Ziegler 5076 Tæpper
Kelim
Kelim 8213 Tæpper
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 10977 Tæpper
Russia
Russia 207 Tæpper
Kina
Kina 671 Tæpper
Indiske tæpper
Indiske tæpper 3397 Tæpper
Silketæppe
Silketæppe 2681 Tæpper
Antikke tæpper
Antikke tæpper 3095 Tæpper
 Interiør stil tæpper

Interiør stil tæpper

Leder du efter det rigtige tæppe til din interiørdesign stil? Vi har sammensat de mest populære stilarter til dig og lavet et udvalg af matchende tæpper til rådighed. Hvorvidt Boho Chic , Industriel stil , Pyntegrønt stil eller blot skandinavisk , du finder et fantastisk udvalg af unikke og overkommelige tæpper. Hvis ikke eksisterer din helt individuelle farve præference eller størrelsen nødvendige tid, så bare have et kig i vores cross tæppe kategori . Der kan vi tilbyde en ufiltreret sort, en af ​​de største produktserier i hele verden.

Vis alt: Interiør stil tæpper (3269)
Tæpper Etno indretning stil
Tæpper Etno indretning stil 1517 Tæpper
Gulvtæpper Greenery stil
Gulvtæpper Greenery stil 221 Tæpper
Industrielle stil tæpper
Industrielle stil tæpper 219 Tæpper
Skandinaviske stil tæpper
Skandinaviske stil tæpper 833 Tæpper
Bøhmiske stil tæpper
Bøhmiske stil tæpper 884 Tæpper
Tæpper fløjl møbler
Tæpper fløjl møbler 212 Tæpper
Moderne og udvalgt af indretningsarkitekter
Moderne og udvalgt af indretningsarkitekter 210 Tæpper
Country stil tæpper
Country stil tæpper 497 Tæpper
Middelhavsstil tæpper
Middelhavsstil tæpper 624 Tæpper
Barok stil tæpper
Barok stil tæpper 276 Tæpper
Tæpper til væggen
Tæpper til væggen 647 Tæpper
Klassiske design

Klassiske design

Modernt nipsting bør ikke komme til dit hus. Du er begejstret for klassik. Ikke kun en æra, men også de ting, som bliver kaldt "klassiske" eller er kendetegnet af det? Så prøv og tjek disse tæpper. Klassisk design, fremragende i en håndknyttede behandling. En passende findes med sikkerhed også til dig.

Ikke alle har brug for noget modernt. Nogen ser skønheden i et klassisk design , som her når et maksimum. Eller er du måske alligevel fan af det moderne og vil bare sætte et individuel accent i dit hjem med et håndknyttede tæppe i klassisk design? Hvad det nu er: Vores klassisk mønstrede tæpper er af høj kvalitet og takket være knyttningen i hånden i bedste forarbejdning.

Vis alt: Klassiske design (41501)
Med medaljon
Med medaljon 26885 Tæpper
Allover Design
Allover Design 12612 Tæpper
Blomstermotiver
Blomstermotiver 25256 Tæpper
Figurative
Figurative 776 Tæpper
Felter
Felter 2179 Tæpper
Geometriske
Geometriske 14066 Tæpper
Nomader
Nomader 1758 Tæpper
Livets træ
Livets træ 1901 Tæpper
Jagt mønster
Jagt mønster 83 Tæpper
Spejlet mønster
Spejlet mønster 679 Tæpper
Store smykker
Store smykker 497 Tæpper
Herati Design
Herati Design 8292 Tæpper
Butejeghe
Butejeghe 102 Tæpper
Moderne Design

Moderne Design

Nogle gange er det bedst, hvis alt har en struktur. Et tilbagevendende mønster. Ingen afvigelser. Når alt har sin plads. Et allover design tæppe er konsekvent mønstret. Fra top til bund gentages altid det samme mønster. Som kendt mønster for allover tæpper nævnes fra det orientalske område Herati-mønstret. Det er ideelt for konsekvent mønstrede tæpper. Der er imidlertid også en række andre mønstre, som tillader et all-over design. De afgørende faktorer er i sidste ende din smag og tæppets kvalitet. Men takket være vores streng udvælgelse og koncentration på håndknyttede varer, har du sikkerheden, at kun din smag er den afgørende faktor for valget af det perfekte tæppe.

Vis alt: Moderne Design (13495)
Enkelt farve
Enkelt farve 2236 Tæpper
Ternet
Ternet 2079 Tæpper
Strimmel
Strimmel 5693 Tæpper
Minimal design
Minimal design 3257 Tæpper
Farverigt Design
Farverigt Design 1913 Tæpper
Abstrakt
Abstrakt 2574 Tæpper
Orientalsk deko

Orientalsk deko

Orienten er fuld af løfter. Dens farver og mønstre stimulerer fantasien og lader os drømme. Hvis det er tilfældet hos dig, så er et håndknyttede gobelin eller sæder fra Kelim værd for at overveje om det kunne være noget.

Orienten har allerede en meget speciel effekt. Hvorfor det er netop sådan er vanskeligt at afgøre. Er det de farver, der harmonerer så pragtfuldt? Er det traditionen, som begejstrer. Sandsynligvis er det en kombination af mange grunde,. Tæpper med orientalsk flair og sin virkning på dit hjem kan næppe sammenligneliges med andre. Prøv at ånde lidt luft af østen i din stue.

Vis alt: Orientalsk deko (513)
Vægtæpper
Vægtæpper 355 Tæpper
Kelim & Pudebetræk
Kelim & Pudebetræk 190 Tæpper
Specialtibud

Specialtibud

Udvalgte persiske og orientalske tæpper til utrolige priser. Særtilbud på orientalske tæpper!

Vis alt: Specialtibud (6322)
Nain Trading bruger cookies, så vores websteder kører pålideligt og sikkert og for at vise dig relevant indhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker på "OK", kan vi muligvis videregive de data, der er indsamlet via cookies, til tredjepart (til vores marketingpartnere). Hvis du ikke ønsker at blive enig, begrænser vi os til de væsentlige cookies. Yderligere detaljer og alle indstillinger findes i "Præferencer". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finde yderligere oplysninger i vores databeskyttelseserklæring.