31 dages returret Gratis levering og retur
Nain Trading
25-års jubilæum: 20% rabat på alt med kode: EXTRA20 - Kun for en kort tid

Produktoversigt

Håndknyttede orientalske tæpper kommer fra de mest forskellige regioner, hvor der er lavet tæpper i århundreder. Så mange som oprindelsesstederne er så forskellige typer af tæpper. Her finder du de vigtigste kategorier, der for det meste afviger fra oprindelse, design og knotting. Bliv inspireret af billederne af de enkelte tæppetyper.

Persiske tæpper traditionelle

Persiske tæpper traditionelle

Traditionelle persiske tæpper er berømte og berygtede. De er samlerobjekter og det i den hele verden. Det er ikke underligt, og endnu mere ingen hemmelighed, at dette skyldes den fremragende kvalitet. Knytningen i hånden, naturlige farver og den fine uld garn er karakteristisk for værdifulde persiske tæpper, som allerede i århundreder bliver produceret i Persien. Der er stor efterspørgelse på grund af deres traditionelle mønstre og farve.

Tradition er en buet ord. Det er et løfte. En kvalitet. Med henblik på de persiske tæpper betyder det: Smukkeste uldgarn bliver knyttet til tæpper, som kan næppe finde alvorlig konkurrence i verdenen. De orientalske farver stammer fra naturen og bliver knyttet til mønstre, som symboliserer regionen til hele verden, hviket er et sted af stor attraktion. Rød, blå og okker giver oftest tonen i farvespilet af de orientalske tæpper, men også farverige repræsentanter er placeret nogen gange.

Vis alt: Persiske tæpper traditionelle (26410)
Nain
Nain 6268 Tæpper
Tabriz
Tabriz 5015 Tæpper
Bidjar
Bidjar 3585 Tæpper
Moud
Moud 2833 Tæpper
Isfahan
Isfahan 992 Tæpper
Keshan
Keshan 2354 Tæpper
Qum
Qum 2100 Tæpper
Kashmar
Kashmar 569 Tæpper
Kerman
Kerman 627 Tæpper
Mashad
Mashad 576 Tæpper
Sarough
Sarough 1546 Tæpper
Moderne tæpper

Moderne tæpper

Tiden skrider ubønhørligt frem, og med det også det moderne design. Udtrykket for følelsen af livet er fra tidsalder til tidsalder anderledes. Du ønsker at leve her og nu og ikke i datiden? Så er et modernt tæppe sæsonens Must-Have.

Et modernt tæppe kan gøre underværker og give dit hjem et strejf af moderne design, som bortviser tiden før. Fremstillet af de bedste materialer of som vant også håndknyttet er moderne orientalske tæpper mere end en gulvbelægning.

Vis alt: Moderne tæpper (16411)
Persiske Gabbeh
Persiske Gabbeh 6502 Tæpper
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 880 Tæpper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 416 Tæpper
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1205 Tæpper
Nepal
Nepal 53 Tæpper
Belutsch Modern
Belutsch Modern 0 Tæpper
Patchwork tæpper
Patchwork tæpper 942 Tæpper
Vintage
Vintage 890 Tæpper
Farvede Tæpper
Farvede Tæpper 135 Tæpper
Designertæpper
Designertæpper 6594 Tæpper
Berber-tæpper
Berber-tæpper 1123 Tæpper
Designertæpper

Designertæpper

Hvis der skal være eksklusiv, kraven er høj, så er du kører du rigtig godt med et designer tæppe. Fordi dette stylede håndknyttede tæppe lader dit hjem virke mere avantgard end nogensinde. Deres mønstre, farver og former skaffer et ekstra ”kick”. Pure Inspirerende design!

Der findes tæpper, der ikke bare er ”somehow”. Stylish og godt gennemtænkt. Designet er moderne og et bevis for kreativ skabelse. Designer tæpper er for alle personer, som synes normale tæpper er for lidt. Som leder efter noget, ingen andre har. Dem som ønsker at være individuelt og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Designer tæpper tilbyder i en række forskellige formater mange anvendelses muligheder og giver dit hus et modernt touch.

Vis alt: Designertæpper (6594)
Amazona
Amazona 11 Tæpper
Damask
Damask 558 Tæpper
Sadraa
Sadraa 1167 Tæpper
Galaxy
Galaxy 4 Tæpper
Panbézia
Panbézia 12 Tæpper
Artisan
Artisan 27 Tæpper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 45 Tæpper
Ziegler Design
Ziegler Design 169 Tæpper
Arijana Design
Arijana Design 496 Tæpper
Senses
Senses 53 Tæpper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 671 Tæpper
Berber-tæpper
Berber-tæpper 1123 Tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper

Nomade tæpper / Landsby tæpper

Østens nomader begyndte for lang tid siden at fremstille tæpper til eget brug. De var bestemt for forskellige formål i nomadernes hverdag. F.eks. som teltunderlag, sadeltasker eller som varmende sengetæppe. I dag foregår produktionen ofte i landsbyer, hvor nomaderne bosatte sig. Tæpperne har fortsat høj kvalitet.

Dem som hengiver sig et tæppe, som blev lavet af nomader, bruger dette bestemt ikke længere som sadeltaske. Den er bedre egnet til at smykke gulvet eller som sengetæppe. Det spændende mønster og sin fremragende kvalitet er bevis på traditionelle håndværk, som oprindelig kun var for egen brug.

Vis alt: Nomade tæpper / Landsby tæpper (11152)
Hamadan
Hamadan 3004 Tæpper
Shiraz
Shiraz 705 Tæpper
Beluch
Beluch 862 Tæpper
Bakhtiar
Bakhtiar 437 Tæpper
Senneh
Senneh 566 Tæpper
Heriz
Heriz 1008 Tæpper
Afshar
Afshar 154 Tæpper
Ghashghai
Ghashghai 3116 Tæpper
Koliai
Koliai 190 Tæpper
Lori
Lori 150 Tæpper
Nahavand
Nahavand 123 Tæpper
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Hvis det skal være noget andet igen, så er et håndknyttede orientalske tæppe i patchwork eller vintage design på listen af tæpper der skal overvejes. For Patchwork er gamle tæpper sammensat påny, hvilket resulterer i så spændende kontraster og en meget sofistikeret design. Vintage tæpper er populære hos alle mode-fans. Trimmet på antikke design harmonerer det perfekt med moderne møbler.

Hvad du nu foretrækker er op til dig, men spændende design finder du hos disse tæpper sikkert. Og du vil også finde det rigtige tæppe til din lejlighed. Tør noget. Et Patchwork eller vintage tæppe giver din hjem en helt ny maling.

Vis alt: Patchwork / Vintage (2199)
Patchwork tæpper
Patchwork tæpper 942 Tæpper
Vintage
Vintage 890 Tæpper
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Tæpper
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Selvfølgelig har persiske tæpper deres ry ikke for ingenting. Og de kommer alle fra Persien, nemlig Iran. Men generelt er håndknyttede orientalske tæpper af højeste kvalitet. Selv de der kommer fra Indien og Pakistan overbeviser og opfylder høje standarder. Gumbad og Golestān tæpper udgør ingen undtagelse. Deres design er blevet påvirket af tæpperne fra den kendte proveniens Tabriz. Viser enten blomstrede allover design (Golestan, inspireret af Tabriz Farahan) eller geometriske former (Gumbad, Tabriz Gumbad). Med deres reducerede farver virker de diskreter end mange andre repræsentanter for gruppen af orientalske tæpper. Takket være de fremragende materialer, som anvendes i fremstillingen, har de en lang levetid, der garanterer en feel-good stemning for ejeren.

Vis alt: Gumbad / Golestan (169)
Golestan
Golestan 145 Tæpper
Gumbad
Gumbad 24 Tæpper
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Baseret på klassiske persiske tæpper med deres typiske design danner disse tæpper en harmoni af tradition og modernitet.
Ornamenter, der ofte er meget fine af oprindelse, er generøst blevet overført til vore dage. Disse nu enklere implementeringer af mønsteret i den sædvanlige bedste håndværksmæssige kvalitet af den originale håndknude giver et rum nyt skub. De er altid lavet af de bedste naturlige materialer, såsom fåreuld. De ånder historie og nutidig flair i lige grad. Moderne og alligevel originale, inspireret af klassiske orientalske tæpper og fortolket i lidt luftigere designs, disse tæpper imponerer med deres særligt naturlige look og bløde fornemmelse. Bring denne charmerende komfort ind i dit hjem og nyd det varige, behagelige indtryk af blød naturlighed.

Vis alt: Arijana / Mamluk (3105)
Mamluk
Mamluk 335 Tæpper
Moghol
Moghol 0 Tæpper
Arijana Klassik
Arijana Klassik 865 Tæpper
Arijana Design
Arijana Design 496 Tæpper
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 259 Tæpper
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1175 Tæpper
Ziegler

Ziegler

Ziegler tæpper er imitationener af klassiske persiske tæpper. For at give dig et antikt udseende, bliver tæpperne bleget i solen og gnides med sten til at slide "floren" og farverne til at virke antik. Dog undværes ikke den traditionelle form for knytning i hånden.

Det var en opfindsom engelsk forretningsmand, der startede med at producere sine egne tæpper i Persien for at tilfredsstille den stigende efterspørgsel efter persiske tæpper. I første omgang fremstillede han relativt billige modeller, de blev farvet med farver, der havde et problem: De falmede meget hurtigt. Men denne fejl blev så populær, at snart importører fra Pakistan og andre nabolande begyndte at kopiere Ziegler tæpper. Man knyttede bedre kvaliteter og se: Ziegler tæppet fra i dag blev født.

Vis alt: Ziegler (6286)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1651 Tæpper
Ziegler Mahli
Ziegler Mahli 45 Tæpper
Kazak
Kazak 993 Tæpper
Ziegler Moderne
Ziegler Moderne 416 Tæpper
Ziegler Colored
Ziegler Colored 78 Tæpper
Kelim

Kelim

Kilims er fantastiske stilelementer, der er uden sidestykke i deres alsidighed, både indendørs og udendørs. Flere af dem passer ofte sammen og skaber med deres samspil et perfekt match. Vi har et utroligt udvalg af over 8.000 kelim tæpper i vores sortiment, der bare venter på at blive opdaget. Vælg dit yndlingsobjekt fra mere end 7 underkategorier, fra moderne til antikt, og lad dit interiør komme til live i en ny atmosfære. Hvert kelim tæppe er også unikt og vævet i hånden. Det traditionelle håndværk har sin oprindelse i den orientalske region, og kelim-tæpper bliver stadig lavet i Iran, Afghanistan, Pakistan og Tyrkiet i dag. Bring et stykke af denne tradition ind i dit hjem.

Du kan finde flere interessante ting og værdifulde tips om interiørstile relateret til kelims i vores Blog "Sommerlige kelim tæpper"

Vis alt: Kelim (8380)
Kelim Fars
Kelim Fars 3628 Tæpper
Kelim Afghan
Kelim Afghan 3580 Tæpper
Kelim Rosen
Kelim Rosen 129 Tæpper
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 26 Tæpper
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Tæpper
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Tæpper
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tæpper
Soumak
Soumak 60 Tæpper
Kelim Moderne
Kelim Moderne 782 Tæpper
Nimbaft
Nimbaft 244 Tæpper
Kelim Kordi
Kelim Kordi 113 Tæpper
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Tæpper
Kelim Design
Kelim Design 1822 Tæpper
Kilim afghansk arv
Kilim afghansk arv 1622 Tæpper
Kelim Senneh
Kelim Senneh 230 Tæpper
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 124 Tæpper
Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Vis alt: Afghan / Pakistan (12101)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 640 Tæpper
Tree of Life
Tree of Life 4 Tæpper
Kazak
Kazak 993 Tæpper
Kelim Afghan
Kelim Afghan 3580 Tæpper
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 891 Tæpper
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 645 Tæpper
Russia

Russia

Mange mennesker er ikke klar over, at der bliver fremstillet håndlavede tæpper af høj kvalitet selv i Kaukasus eller Rusland. Men dette er tilfældet. De to regioner kan se tilbage på en lang tradition for tæppeproduktion. De mest geometrisk mønstrede tæpper er måske ikke af den luksuriøse kvalitet som de berømte persiske tæpper fra Nain eller Tabriz, ikke desto mindre er det gode tæpper, som er egnede til mange anvendelsessituationer.

Dem, der leder efter noget andet end et persisk tæppe, bør se nøjagtig på russiske og kaukasiske tæpper. Måske en er der én for din smag.

Vis alt: Russia (203)
Russia
Russia 74 Tæpper
Turkaman
Turkaman 846 Tæpper
Azerbaijan
Azerbaijan 140 Tæpper
Baku
Baku 2 Tæpper
Indiske tæpper

Indiske tæpper

Sandsynligvis begyndte den indiske produktion af tæpper i det 16. århundrede. Stormogul Akbar finanserede denne produktion idet han anmodede persiske tæppevævere at fremstille tæpper til sit palads. I dag produceres Indiske tæpper i stort antal og efterligner ofte persiske og kinesiske mønstre. Deres kvalitet varierer meget.

Ikke desto mindre, er der gode tæpper fra Indien. Imidlertid kan man finde mønstre, som blev inspireret af den europæiske kultur, disse virker meget moderne. Indien er blevet til et af de største eksportlande af billige tæpper, som blev håndknyttede. Navne på indiske tæpper er blandt andet Amritsar eller Jaipur. Disse klangfulde navne kan sammenlignes med de persiske tæpper Indisk-Gabbeh eller Indo Bidjar.

Vis alt: Indiske tæpper (3295)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 179 Tæpper
Indo Herati
Indo Herati 87 Tæpper
Indo Ghom
Indo Ghom 36 Tæpper
Indo Kashan
Indo Kashan 131 Tæpper
Indo Sarough
Indo Sarough 212 Tæpper
Indo Mir
Indo Mir 151 Tæpper
Indo Nain
Indo Nain 54 Tæpper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Tæpper
Kina

Kina

I flere århundrede bliver tæpper knyttet i Kina. Således kan Riget i Midten se tilbage på en meget lang tradition i dette område. Den kejserlige hof fremmer produktionen af kinesiske tæpper, som lignerde mønstre af porcelænsmaling.

Der findes kinesiske tæpper for over to tusind år. Denne lange tradition er et bevis på den høje kvalitet af kinesiske tæpper. Deres motiver opstår fra den kinesiske kultur. Du kan finde drager, religiøse mønstre på den. I dag er valget af emnet i forhold til tidligere mere forskelligartet. Man orienteres ved den persiske håndknyttning. Tæpperne bliver knyttet asymmetrisk og med dobbelt kædetråde. Normalt bærer kinesiske tæpper navne, der svarer til deres produktionssteder. Så kan man f.eks. finde varianter med navnet „Peking“. Det skal bemærkes, at ældre kinesiske tæpper er meget tyk, fordi der blev anvendt til robust og stærk uld garn. Samtidig er de meget bløde.

Vis alt: Kina (641)
Kina antik
Kina antik 30 Tæpper
Kina silke
Kina silke 345 Tæpper
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tæpper
China Wool
China Wool 239 Tæpper
Gabbeh tæpper

Gabbeh tæpper

Disse populære tæpper er kendt for deres lidt tykkere, varme, bløde, men alligevel spændstige luv, såvel som deres rige farver og det enorme udvalg af designs, de er tilgængelige i. De er traditionelt knyttet på en mere rustik måde - med en lavere knudetæthed - af naturlig uld, som sammen med deres højere luv giver dem en helt speciel karakter.

Vis alt: Gabbeh tæpper (8582)
Persiske Gabbeh
Persiske Gabbeh 1092 Tæpper
Persiske Gabbeh Loribaft
Persiske Gabbeh Loribaft 4978 Tæpper
Persisk Gabbeh nomader
Persisk Gabbeh nomader 402 Tæpper
Gabbeh Design
Gabbeh Design 671 Tæpper
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 430 Tæpper
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Tæpper
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 85 Tæpper
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 271 Tæpper
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 609 Tæpper
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 7 Tæpper
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 245 Tæpper
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 804 Tæpper
Design Loom Shine
Design Loom Shine 206 Tæpper
Silketæppe

Silketæppe

Dette stof er en drøm. Næppe noget stof kan give i en sådan grad entusiasme, som det gør silke. Dens blødhed og uovertruffende elegance, som den udstråler, finder næppe sammenligning. Silk tæpper er en godbid for fødder og et lyspunkt for værelser.

Orientalske tæpper er ikke kun lavet af uld. De er også lavet af silke. Som f.eks. finste kashmir silke , ægte Ghom silke eller Kina silke i høj kvalitet . Silke giver tæpperne deres uovertrufne kvalitet. Og det er rent held for alle dem, der kan købe sådan en. Fordi silkestof er mere end noget. Han repræsenterer så meget. Det var så værdifuldt, at det rejste halvvejs rundt om jorden, for at monarker kune bæreaf de monarker i middelalderens Europa. Silkevejen bære ikke forgæves navnet på denne naturlige stof, som bliver produceret af larver og dens finhed er næsten uovertruffen.

Vis alt: Silketæppe (2948)
Qum Silke
Qum Silke 1569 Tæpper
Kashmir
Kashmir 827 Tæpper
Kina silke
Kina silke 345 Tæpper
Nain Seide
Nain Seide 14 Tæpper
Kashan Seide
Kashan Seide 5 Tæpper
Herike
Herike 200 Tæpper
Eksklusive tæpper

Eksklusive tæpper

Er du en elskere af eksklusivt arbejde i høj kvalitet? Tæppet håndværk tilbyder fremragende håndværk og de bedste materialer. Selvfølgelig afspejles dette i prisen. For dig kun det bedste, ikke ”off the rack”. Og i hvert fald ikke i dårlig kvalitet.

Det kan ikke altid være billig. Selvfølgelig kan du lave kompromiser i mange situationer i livet. Men ikke hos et tæppe, som skal dekorere dit værelse i lang tid? Så er et eksklusiv tæppe, der hos kvaliteten står i toppen af podiet, lige noget for dig. Bliv fortryllet af dens fine uld og forarbejdning. Silke er naturligvis ikke en sjælden følgesvend af disse eksklusive tæpper, som er blevet knyttet i lang håndarbejde. En høje knudetæthed og det skønneste desgin er karaktiserende.

Vis alt: Eksklusive tæpper (6085)
Qum Silke
Qum Silke 1569 Tæpper
Isfahan Luksus
Isfahan Luksus 670 Tæpper
Nain 6La
Nain 6La 1373 Tæpper
Tabriz 50/70/90 Raj
Tabriz 50/70/90 Raj 3443 Tæpper
Antikke tæpper

Antikke tæpper

Vintage er „In“. Og det allerede i år. Det må gerne være lidt ældre, i hvert fald så man kan se det. Kombinationen med nyindkøbte møbler udfolder et antik tæppe sin fulde virkning. Det fortæller sin historie og det begejstrer hver elsker af det antikke.

Hvis et tæppe er antik, har det en historie bag sig. Og naturligvis har tæppet overstået den. I dette tilfælde må det være et meget holdbart eksemplar. Fordi livet bevæger sig aldrig uden spor. Og det skal det også ikke. Fordi antikke orientalske tæpper få deres karakteren på grund af alderen, det giver dem et særligt præg og en smuk patina.

Vis alt: Antikke tæpper (3056)
Sarough antik
Sarough antik 259 Tæpper
Kaschan Antik
Kaschan Antik 200 Tæpper
Kina antik
Kina antik 30 Tæpper
Kerman Antik
Kerman Antik 114 Tæpper
Usak
Usak 74 Tæpper
Agra
Agra 9 Tæpper
Nain

Nain

De traditionelle Nain tæpper er blandt de fineste i verden og er kendetegnet ved deres orientalsk design. De bliver lavet i den enslydende ørken by Nain. Elegant og ædelt virker de typiske blå og hvide farver, som regel med en medaljon i midten. Den høje kvalitet af disse smukke Nain løbere og tæpper er især tydeligt i det anvendte materiale og knudetætheden. Forarbejdede med silke har dette tæppe ofte har en million knuder.

Især for den høje kvalitet af Nain tæpper blev der indført en betegnelse, som afspejler kvaliteten. Hver kædegarn har et vist antal trådlag, der bestemmer finhed og eksklusivitet. Det persiske ord for „lag“ er „La“. Jo lavere La-antallet er (12La, 9La, 6La, 4La), Jo mere kompleks er knyttningen. Den Nain 4LA har derfor den højeste kvalitet, og er også blandt de fineste tæpper i verden . Dens produktion er så kompleks, at der kun findes nogle få 4LA, og bliver derfor anslåes hos tæppe kendere.

Med næsten en million knuder forbliver den Nain 6La ikke langt bag den med 4La. Igen forarbejdes silke for at understrege den detaljerede mønster. Den knuder er lige så kompleks og manifesterer sig i en symmetrisk udseende.

Også de Nain 9La afspejler den traditionelle form, selvom tætheden er lavere. Ikke desto mindre, vil du finde smukke individuelle stykker, der forskønner din stue og give den noget ekstra.

Vis alt: Nain (6268)
Nain 12La
Nain 12La 2035 Tæpper
Nain 9La
Nain 9La 2998 Tæpper
Nain 6La
Nain 6La 1373 Tæpper
Habibian
Habibian 53 Tæpper
Akhavan
Akhavan 3 Tæpper
Indo Nain
Indo Nain 54 Tæpper
Nain Seide
Nain Seide 14 Tæpper
Qum

Qum

Højeste kvalitet, bedste kork uld, hyppig brug af silke - det er en Ghom tæpper. Disse smukke persiske tæpper overbeviser tæppe-fans med højeste krav. Dem, der søger efter luksus, finder den her. Ghom tæpper er lavet i et af de helligste byer i Iran og er delvist lavet af ren silke, (Ghom silke).

Ghom og tæpper – en forbindelse med det højeste krav til gulvtæppet håndværk. Den høje knude densitet og uld garn høj kvalitet, brug af silke er alle tegn på kvaliteten af Ghom tæpper. De rigt mønstrede tæpper er dekoreret med mønstre af planter og dyr, samt medaljoner af forskellig arter. En Ghom tæppe skinner i alle farver. I hvert hjem kan man genopleve den iranske kunst ved hjælp af en Ghom tæppe. Dem som ønsker at opleve den persiske kultur og luksus, kan ikke slippe fra en Ghom tæppe.

Vis alt: Qum (2100)
Qum Kork
Qum Kork 516 Tæpper
Qum Silke
Qum Silke 1569 Tæpper
Tabriz

Tabriz

Det smukke Tabriz persiske tæppe er håndknyttet i det nordvestlige Iran, i håndværksbyen af ​​samme navn, Tabriz, også kendt som Tabriz. Tæppeproducenterne der går generationer tilbage, hvilket gør Tabriz til et af de ældste tæppecentre i verden. Også populære varer fra Tabriz er vægtæpperne, som er knyttet med stor omhu

Vis alt: Tabriz (5015)
Tabriz Village
Tabriz Village 1046 Tæpper
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 201 Tæpper
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3078 Tæpper
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 288 Tæpper
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 56 Tæpper
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 19 Tæpper
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Tæpper
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 2 Tæpper
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 656 Tæpper
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 14 Tæpper
Tabriz Art
Tabriz Art 70 Tæpper
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Tæpper
Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper

Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper

Vis alt: Traditionelle Orientalske & Persiske Tæpper (58179)
Persiske tæpper traditionelle
Persiske tæpper traditionelle 26410 Tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper
Nomade tæpper / Landsby tæpper 11152 Tæpper
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 169 Tæpper
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 3105 Tæpper
Ziegler
Ziegler 6286 Tæpper
Kelim
Kelim 8380 Tæpper
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 12101 Tæpper
Russia
Russia 203 Tæpper
Kina
Kina 641 Tæpper
Indiske tæpper
Indiske tæpper 3295 Tæpper
Silketæppe
Silketæppe 2948 Tæpper
Antikke tæpper
Antikke tæpper 3056 Tæpper
 Interiør stil tæpper

Interiør stil tæpper

Leder du efter det rigtige tæppe til din interiørdesign stil? Vi har sammensat de mest populære stilarter til dig og lavet et udvalg af matchende tæpper til rådighed. Hvorvidt Boho Chic , Industriel stil , Pyntegrønt stil eller blot skandinavisk , du finder et fantastisk udvalg af unikke og overkommelige tæpper. Hvis ikke eksisterer din helt individuelle farve præference eller størrelsen nødvendige tid, så bare have et kig i vores cross tæppe kategori . Der kan vi tilbyde en ufiltreret sort, en af ​​de største produktserier i hele verden.

Vis alt: Interiør stil tæpper (3815)
Tæpper Etno indretning stil
Tæpper Etno indretning stil 1989 Tæpper
Gulvtæpper Greenery stil
Gulvtæpper Greenery stil 208 Tæpper
Industrielle stil tæpper
Industrielle stil tæpper 209 Tæpper
Skandinaviske stil tæpper
Skandinaviske stil tæpper 1326 Tæpper
Bøhmiske stil tæpper
Bøhmiske stil tæpper 1151 Tæpper
Tæpper fløjl møbler
Tæpper fløjl møbler 190 Tæpper
Moderne og udvalgt af indretningsarkitekter
Moderne og udvalgt af indretningsarkitekter 447 Tæpper
Country stil tæpper
Country stil tæpper 896 Tæpper
Middelhavsstil tæpper
Middelhavsstil tæpper 919 Tæpper
Barok stil tæpper
Barok stil tæpper 272 Tæpper
Tæpper til væggen
Tæpper til væggen 631 Tæpper
Klassiske design

Klassiske design

Modernt nipsting bør ikke komme til dit hus. Du er begejstret for klassik. Ikke kun en æra, men også de ting, som bliver kaldt "klassiske" eller er kendetegnet af det? Så prøv og tjek disse tæpper. Klassisk design, fremragende i en håndknyttede behandling. En passende findes med sikkerhed også til dig.

Ikke alle har brug for noget modernt. Nogen ser skønheden i et klassisk design , som her når et maksimum. Eller er du måske alligevel fan af det moderne og vil bare sætte et individuel accent i dit hjem med et håndknyttede tæppe i klassisk design? Hvad det nu er: Vores klassisk mønstrede tæpper er af høj kvalitet og takket være knyttningen i hånden i bedste forarbejdning.

Vis alt: Klassiske design (42725)
Med medaljon
Med medaljon 27605 Tæpper
Allover Design
Allover Design 12867 Tæpper
Blomstermotiver
Blomstermotiver 25958 Tæpper
Figurative
Figurative 911 Tæpper
Felter
Felter 2389 Tæpper
Geometriske
Geometriske 14438 Tæpper
Nomader
Nomader 1761 Tæpper
Livets træ
Livets træ 2060 Tæpper
Jagt mønster
Jagt mønster 119 Tæpper
Spejlet mønster
Spejlet mønster 713 Tæpper
Store smykker
Store smykker 490 Tæpper
Herati Design
Herati Design 8606 Tæpper
Butejeghe
Butejeghe 121 Tæpper
Moderne Design

Moderne Design

Nogle gange er det bedst, hvis alt har en struktur. Et tilbagevendende mønster. Ingen afvigelser. Når alt har sin plads. Et allover design tæppe er konsekvent mønstret. Fra top til bund gentages altid det samme mønster. Som kendt mønster for allover tæpper nævnes fra det orientalske område Herati-mønstret. Det er ideelt for konsekvent mønstrede tæpper. Der er imidlertid også en række andre mønstre, som tillader et all-over design. De afgørende faktorer er i sidste ende din smag og tæppets kvalitet. Men takket være vores streng udvælgelse og koncentration på håndknyttede varer, har du sikkerheden, at kun din smag er den afgørende faktor for valget af det perfekte tæppe.

Vis alt: Moderne Design (14519)
Enkelt farve
Enkelt farve 2396 Tæpper
Ternet
Ternet 2228 Tæpper
Strimmel
Strimmel 6129 Tæpper
Minimal design
Minimal design 3841 Tæpper
Farverigt Design
Farverigt Design 1804 Tæpper
Abstrakt
Abstrakt 2563 Tæpper
Orientalsk deko

Orientalsk deko

Orienten er fuld af løfter. Dens farver og mønstre stimulerer fantasien og lader os drømme. Hvis det er tilfældet hos dig, så er et håndknyttede gobelin eller sæder fra Kelim værd for at overveje om det kunne være noget.

Orienten har allerede en meget speciel effekt. Hvorfor det er netop sådan er vanskeligt at afgøre. Er det de farver, der harmonerer så pragtfuldt? Er det traditionen, som begejstrer. Sandsynligvis er det en kombination af mange grunde,. Tæpper med orientalsk flair og sin virkning på dit hjem kan næppe sammenligneliges med andre. Prøv at ånde lidt luft af østen i din stue.

Vis alt: Orientalsk deko (578)
Vægtæpper
Vægtæpper 475 Tæpper
Kelim & Pudebetræk
Kelim & Pudebetræk 165 Tæpper
Specialtibud

Specialtibud

Fra vores udvalg på mere end 60.000 unikke smykker præsenterer vi altid et jævnligt skiftende udvalg af vores garanteret håndlavede orientalske tæpper, som vi midlertidigt har til salg til en særlig nedsat pris.

Vis alt: Specialtibud (20919)
Nain Trading bruger cookies, så vores websteder kører pålideligt og sikkert og for at vise dig relevant indhold og personlige tilbud.
Hvis du klikker på "OK", kan vi muligvis videregive de data, der er indsamlet via cookies, til tredjepart (til vores marketingpartnere). Hvis du ikke ønsker at blive enig, begrænser vi os til de væsentlige cookies. Yderligere detaljer og alle indstillinger findes i "Præferencer". Du kan tilpasse dette senere når som helst. Du kan finde yderligere oplysninger i vores databeskyttelseserklæring.